Livrarea și plata comenzilor

Metode de livrare:

Comenzile standard

  • ambalate în pachete de până la 30kg
  • livrare prin intermediul firmei de curierat FanCourier la adresa indicată în comandă.

Datorită dimensiunilor (105x105x20cm), coletele sunt considerate nesortabile și de aceea timpul de livrare este de până la 3 zile din momentul expedierii.

  • Comenzile mari, achitate în avans (comenzi de saltele cu greutatea totală de peste 150kg)
  • ambalate pe paleți atipici livrare prin intermediul firmei de curierat Raben la adresa indicată în comandă.Costul de livrare este de 40 de lei indiferent de metoda de plată aleasă.

Pentru comenzile care conțin peste 9 saltele, livrarea este GRATUITĂ

Livrare ringurilor de box, corzilor, colțarelor și separatoarelor este GRATUITĂ

Forme de plată:

– Plată în cont (e-Przelew, e-Transfer, carte de credit)
Cumpărătorul poate realiza plata prin intermediul operatorului de plăți electronice GoPay în momentul plasării comenzii.

Atunci când cumpărătorul alege această forma de plată, primește un link către pagina GoPay unde va putea realiza plata rapid și eficient. Alegerea acestei forme de plată va scurta în mod semnificativ timpul de expediere.
Vom începe procesarea comenzii imediat după ce operatorul de plați ne informează că plata a fost primită.

-Plată ramburs
Cumpărătorul achită produsele comandate în momentul livrării de către firma de curierat. Curierul va percepe de la Cumpărător contravaloarea produselor comandate, costurilor de livrare și plății ramburs. Toate costurile sunt adăugate la valoare comenzii în momentul în care Cumpărătorul efectuează comanda și alege forma de plată.

– Plată cu termen prelungit

Pentru instituțiile bugetare (școli, grădinițe, unități militare) permitem plata cu termen prelungit pe baza facturii de vânzare cu termen de plată între 14 și 30 de zile.


Newsletter
Introdu-ți adresa de email dacă vrei să primești informații despre noutăți și oferte de lichidare de stoc (indisponibile în magazinul online)
Livrare
Coletele sunt livrate printr-o firmă de curierat
fc-logo
Livrare gratuită
Livrare gratuită începând cu 10 saltele