FAQ

Saltele de antrenament

Da, prețul prezentat este pentru o singură saltea cu dimensiunea de 100×100 cm. Una dintre pozele din galerie are rol de prezentare și ilustrează modul în care saltele se pot îmbina.
Da, în majoritatea cazurilor saltele din spumă se pot așeza direct pe podea. Atunci când podeaua prezintă asperități se poate lua în considerarea utilizarea unui substrat, precum cel utilizat în cazul parchetului laminat. În acest fel partea inferioară a saltelei nu se va zgâria.
În cazul unui număr mai mare de saltele acest lucru nu este necesar. În cazul așezării unui număr mic de saltele (câteva, sub 20) pe o podea alunecoasă (gresie, parchet) și desfășurării de antrenamente dinamice, salteaua se poate mișca. În acest caz putem folosi bandă dublu adezivă.
Salteaua STANDARD are densitatea de 90kg/m3, iar salteaua PREMIUM are densitatea de 120kg/m3. În practică densitatea influențează duritatea și rezistența saltelei. Următorul factor care face diferența este tipul de spumă din care este realizată salteaua. Proporția mai mare de spumă EVA din compoziția saltelei PREMIUM îi conferă acesteia proprietăți antiderapante mai mari.
Fiecare saltea din oferta noastră se poate curăța umed. Spuma nu absoarbe apă, însă trebuie avut grijă ca între îmbinările saltelelor să nu pătrundă prea multă apă. Murdăria mai rezistentă se poate îndepărta cu un aparat de spălare cu presiune.
Da, am unificat sistemul de îmbinare pentru toate saltelele STANDARD, PREMIUM și LIGHT. Saltelele se pot conecta indiferent de culoare sau grosime. De asemenea se pot îmbina saltele STANDARD cu PREMIUM și LIGHT.
Da, saltelele pe care le oferim pot fi dezinfectate cu produse pe bază de alcool. Am testat acest lucru și nu afectează în nici un fel salteaua.
Cea mai bună soluție pentru utilizarea în exterior sunt saltelele PREMIUM datorită rezistenței la factorii atmosferici. Saltelele STANDARD se pot decolora din cauza soarelui.
Saltelele de spumă din oferta noastră se pot utiliza ca protecția pentru pereți, stâlpi sau colțuri. O soluție sigură este lipirea saltelei. Modalitatea de lipire depinde de materialul din care este realizat peretele, dar în cele mai multe cazuri este suficientă o amorsă și un adeziv pentru plută.
Atunci când saltelele sunt conectate și deconectate frecvent, „dinții” lor sunt predispuși la rupere. Cel mai puțin predispuse la aceasta sunt saltelele de 4 cm cu densitate mai mare. Cel mai puțin rezistente sunt saltelele de 2 cm cu densitate redusă. Atunci când deconectăm saltelele, dinții uneia trebuie ținuți cu o mână, iar cu cealaltă deconectăm cea de-a doua saltea.
Dacă în sala de antrenament de acasă vei exersa doar cu propria greutatea, eventual cu aparate ușoare, atunci salteaua STANDARD este absolut suficientă. În cazul utilizării de gantere, kettleball sau alte greutăți, soluția ideală este salteaua PREMIUM. Trebuie luat în considerarea faptul că nici o saltea de spumă, chiar și una cu densitatea ridicată, nu este pe deplin rezistentă la obiecte grele și ascuțite sau greutăți. Așezarea unei bănci pe o astfel de saltea va crea o urmă care va dispărea după îndepărtarea aparatului.
Densitatea influențează duritatea și rezistența saltelei. Saltelele dense și dure sunt alese de obicei de cluburile de arte marțiale. O saltea cu densitatea medie este ideală pentru disciplinele la sol (BHH, JUDO).

Ringi bokserskie

Tak, możemy dostosować wymiar ringu do Twoich wymagań. Najmniejszy ring jaki dotychczas robiliśmy miał wymiar zewnętrzym 4m x 4m z polem walki 3,4m x 3,4m. Największy ring miał wymiar zewnętrzny 7x7m.
Czas realizacji ringu podłogowego wraz z akcesoriami wynosi ok. 7 dni. Zamówienie innej kolorystyki czy nadruku loga może wydłużyć czas realizacji o kilka dni roboczych.
Istnieje możliwość nadruku logo klubu lub firmy na narożnikach ringu i linach do ringu bokserskiego. Nie będzie miało to wpływu na cenę, jedynie wydłuży czas realizacji.
Do ringu bokserskiego polecamy matę piankową puzzle PREMIUM o gęstości 120k/m3.
Tak, możemy wykonać dowolny element ringu na zamówienie, w dowolnej kolorystyce i z nadrukiem. W naszej ofercie są: liny do ringu bokserskiego, separatory, narożniki ringu, osłony łańcuchów.
Newsletter
Introdu-ți adresa de email dacă vrei să primești informații despre noutăți și oferte de lichidare de stoc (indisponibile în magazinul online)
Livrare
Coletele sunt livrate printr-o firmă de curierat
fc-logo
Livrare gratuită
Livrare gratuită începând cu 10 saltele